Vi söker en systemadministratör

Är du beredd att förbinda dig till det långsiktiga arbete som det innebär att förbättra kundnöjdheten?

Vi söker en SYSTEMADMINISTRATÖR (System Administrator) till vår kundsupporttjänst i huvudstadsregionen.

I dina arbetsuppgifter ingår att självständigt ansvara för våra avtalskunders IT-system och att införa de lösningar som Prog-it säljer. Du är en del av kundens personal i ditt arbete med närsupport, du rapporterar om och utvecklar kundens miljö och deltar i planering och genomförande av projekt samt i vårt ICT-teams möten. Det enskilt viktigaste måttet på din framgång är kundnöjdhet. Du underhåller kundernas IT-system på plats och besöker dem och ger närsupport och ger ibland support via fjärranslutning. I samband med att kunderna inför nya system håller du i kortare utbildningar för utvalda grupper.

Du rapporterar om ditt dagliga arbete till arbetsledningen och är en del av Prog-it:s team med infrastrukturexperter.

Du är den person vi söker om du har

  • 3–5 år praktisk teknisk erfarenhet, certifiering som systemadministratörer är meriterande (exempelvis MCSE)
  • utmärkta kunskaper i finska och en förmåga att hantera dagliga kundkontakter på finska (kunskaper i svenska är meriterande)
  • dokumenterad erfarenhet av att öka kundvärdet och vara lösningsfokuserad
  • en serviceinriktad inställning och en förmåga att sätta dig in i kundens situation
  • är skicklig på att förhandla och interagera (även på engelska) och har en uppmärksam och skärpt inställning till arbetet
  • körkort och ett fordon för att ta dig runt till olika platser.

Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig arbetsplats med en energisk, engagerad och uppmuntrande anda. Vi belönar även goda arbetsprestationer med bonusar varje månad.

Skicka din ansökan samt ditt CV och löneanspråk före den 30 juni 2017 till e-postadressen rekry@prog-it.net eller via vårt ansökningssystem på adressen https://rekry.prog-it.net/

Agera snabbt, för vi anställer en ny medarbetare så fort vi hittat rätt person.

Mer information om tjänsten får du av Jari Halonen, via e-post på jari.halonen@prog-it.net eller via telefon på +358 400 722 232.