Master Class 6/11-2018

Prog-It AB

Prog-It hade sitt master class event idag och det blev stor succe. Många exempel blev presenterade på hur man säkrar upp sin informationssäkerhet inom bolaget. Hur man förbygger med olika typer av tjänster inom företaget framåt i IT-utvecklingens framfart.

Vill ni veta mer om eventet?

Ladda ner våra dokument från eventet.

Prog-It 1

Prog-It  2

F-Secure

”Det som inte hör till andra – hör till oss.”

 


F-Secure

Ingen kan cybersäkerhet som F-Secure. Under de senaste tre decennierna har F-Secure varit ledande inom innovation, samtidigt som man skyddar tiotusentals företag och miljoner människor.

Företagets erfarenhet inom klientskydd och upptäckt och hantering av incidenter saknar motstycke och F-Secure skyddar företag och konsumenter från allt från avancerade cyberattacker och dataintrång till utspridda ransomware-infektioner. F-Secure erbjuder sofistikerad teknologi som kombinerar styrkan hos maskininlärning med den mänskliga expertis som finns i deras säkerhetslabb som uppmärksammats världen över i ett koncept de kallar Live Security.

.

Prog-It AB

Prog-It är experter på IKT-sektorn och erbjuder lösningar som uppfyller alla krav från våra kunder på att strömlinjeforma deras affärsprocesser.

Vi erbjuder framför allt tjänster som underhåll av IKT-infrastruktur, systemprojekt och system inom speciallogistik. Vi erbjuder också en rad olika datacentertjänster, som exempelvis molntjänster, virtualisering och säkerhetskopiering av servrar.

Vi har alltid nöjda kunder och högklassig kundservice som högsta prioritet.  Vi har framgångsrika kundrelationer sedan 1994.


Ytterligare information:

Mirza Muhic, Technical Solution Sales Manager
Prog-It AB