Kategoriarkiv: Nyheter

Vi söker en systemadministratör

Är du beredd att förbinda dig till det långsiktiga arbete som det innebär att förbättra kundnöjdheten?

Vi söker en SYSTEMADMINISTRATÖR (System Administrator) till vår kundsupporttjänst i huvudstadsregionen.

I dina arbetsuppgifter ingår att självständigt ansvara för våra avtalskunders IT-system och att införa de lösningar som Prog-it säljer. Du är en del av kundens personal i ditt arbete med närsupport, du rapporterar om och utvecklar kundens miljö och deltar i planering och genomförande av projekt samt i vårt ICT-teams möten. Det enskilt viktigaste måttet på din framgång är kundnöjdhet. Du underhåller kundernas IT-system på plats och besöker dem och ger närsupport och ger ibland support via fjärranslutning. I samband med att kunderna inför nya system håller du i kortare utbildningar för utvalda grupper.

Du rapporterar om ditt dagliga arbete till arbetsledningen och är en del av Prog-it:s team med infrastrukturexperter.

Du är den person vi söker om du har

 • 3–5 år praktisk teknisk erfarenhet, certifiering som systemadministratörer är meriterande (exempelvis MCSE)
 • utmärkta kunskaper i finska och en förmåga att hantera dagliga kundkontakter på finska (kunskaper i svenska är meriterande)
 • dokumenterad erfarenhet av att öka kundvärdet och vara lösningsfokuserad
 • en serviceinriktad inställning och en förmåga att sätta dig in i kundens situation
 • är skicklig på att förhandla och interagera (även på engelska) och har en uppmärksam och skärpt inställning till arbetet
 • körkort och ett fordon för att ta dig runt till olika platser.

Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig arbetsplats med en energisk, engagerad och uppmuntrande anda. Vi belönar även goda arbetsprestationer med bonusar varje månad.

Skicka din ansökan samt ditt CV och löneanspråk före den 30 juni 2017 till e-postadressen rekry@prog-it.net eller via vårt ansökningssystem på adressen https://rekry.prog-it.net/

Agera snabbt, för vi anställer en ny medarbetare så fort vi hittat rätt person.

Mer information om tjänsten får du av Jari Halonen, via e-post på jari.halonen@prog-it.net eller via telefon på +358 400 722 232.

Åk till Sverige och bli IT-konsult!

Du, finska expert – Åk till Sverige och bli IT-konsult! – Det är brist på duktigt folk inom IT i Sverige. Genom oss får du möjligheten att utvecklas i din karriär genom internationella arbetsuppgifter. Vi hjälper till med det praktiska, så att du hittar din plats inom närsupport, fjärrsupport och konsultverksamhet på företagen i Stockholmsområdet. Läs vår annons nedan och sök till en intressant tjänst! Observera att utmärkta kunskaper i svenska är en absolut förutsättning för att lyckas i arbetet.

Vi söker en IT Konsult för våra kunder i Stockholmstrakten.

Vi erbjuder dig:

 • Bekväm arbetsmiljö
 • Varierat och mångsidigt arbete
 • Trevliga kunder
 • Internationella team
 • Attraktiva fördelar och bonussystem

I ditt arbete svarar du självständigt för de datatekniska systemens funktion hos våra avtalskunder i Stockholmtrakten och för implementeringen av de lösningar som Prog-It säljer. Du arbetar sida vid sida med kundens personal för att ge support på plats, rapporterar om och utvecklar kundens miljö och deltar i planeringen och genomförandet av projekt och möten med våra IKT-team. Vi hanterar de elektroniska applikationerna i den ordningen de anländer.

Sänd ansökan och CV senast 20.12.2016 kl. 16.00

SÖK HÄR! https://rekry.prog-it.net/

Regionchef

Du svarar självständigt för kunderna och kundintaget i Sverige och för Prog-it:s lösningsförsäljning. Du har några års erfarenhet av IT-lösningsförsäljning. Som fördel betraktas kännedom om logistikbranschen och dess informationssystem. Du trivs ute på fältet bland kunderna och är van att jobba självständigt och resa i arbetet. Du har bra interaktionsfärdigheter och tillräckliga kunskaper i svenska och engelska.

Vi erbjuder dig en energisk, engagerad och inspirerande arbetsgemenskap och en konkurrenskraftig, resultatbunden lön. I takt med att verksamheten växer och du når resultat har du möjlighet att välja de experter som du vill arbeta med.

Närmare information om uppdraget ges av Peter Jansson, +46 70 332 05 70 och Jessica Frösell +46 76 875 67 55. Sök platsen på adressen: rekrytering@facini.se